True
 Prijs
1.0
7255.0
-
filter toepassen

Alle Laadpalen

Laadpaal installatie 

Bekijk alle EVMOVE Laadpalen online op evmove.nl of vraag een offerte aan bij een van onze partner installateurs. EVMOVE ontwikkeld verschillende laadpalen; van Plug & Charge laadpaal tot en met slimme laadpalen en snelladers. Met onze geïntegreerde technologie, strak design en betaalbare laadpalen bent u verzekerd van een complete laadpaalinstallatie thuis. 


ontdek naast onze laadboxen ook de verschillende laadpaal accessoires en mogelijkheden van online laadbeheer. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in de laadsessies van uw e-auto. 


Laadpaal installatie 

De laadboxen van EVMove zijn geschikt voor alle elektrische auto's voorzien van een Mennekes type 2 stekker:

  • EVMove laadpaal voor Volkswagen E-Golf

  • EVMove laadpaal voor Audi E-tron

  • EVMove laadpaal voor Tesla Model 3

  • EVMove laadpaal voor 

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van de laadpaal?

Waneer u een laadpaal gaat aanschaffen zijn er een paar belangrijke onderdelen waar u rekening mee moet houden. Een daarvan is de type stekker. Voordat u de laadpaal bestelt vraag dan goed na over welk type stekker de auto beschikt. Dit kan bijvoorbeeld een Mennekes type 1 of type 2 stekker zijn. Tevens moet u kijken naar het laadvermogen van de auto; kan de auto op maximaal 1 fase laden of op 3 fase? 

Welke soorten laadpalen zijn er?

EVMove levert verschillende typen laadpalen, denk hierbij aan een laadpaal, een draagbaar laadstation of laadkabel met een mode 3 manier van laden. De laadpalen van EVMOVE voldoen aan de huidige CE Normen. Klik hier door naar onze verschillende laadpalen:


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.